پلی کربنات
پلی کربنات
Blog Article
مقاومت فوقالعاده در برابر ضربه (۲۰۰ برابر مقاومتر از شیشه).
ورقهای پلی کربنات را به خاطر خاصیت مقاومت در برابر اشعه ماوراء بنفش میتوان برای کاربردهای داخلی و خارجی استفاده کرد.
پلی کربنات اولین بار در سال ۱۸۹۸میلادی توسط آلفرد آینهورن، دانشمند آلمانی شاغل در دانشگاه مونیخ کشف شد. پس از ۳۰ سال تحقیقات آزمایشگاهی، تحقیقات در سال ۱۹۵۳میلادی بسیار مورد توجه قرار گرفته گرفت، زمانی که هرمان شنل در بایر در اوردینگن آلمان اولین پلی کربنات را به ثبت رساند.
این ویژگی آن را برای کاربردهایی که نیاز به مقاومت در برابر ضربه دارند، مانند سپرهای محافظ، پنجرههای ضدگلوله و سقفهای مقاوم در برابر تگرگ، ایدهآل میکند.
ورق پلی کربنات دوجداره به ضخامت ۴ تا ۱۰ میلیمتر و ابعاد استاندارد ۲۱۰ در ۶۰۰ سانتی سانتی متر، ورق پلی کربنات سه جداره که به آن ورق پلی کربنات لانه زنبوری هم می گویند به ضخامت ۴ تا ۱۰ میلیمتر و ابعاد ۲۱۰ در ۶۰۰سانتی متر و ورق پلی کربنات چهار جداره به ضخامت ۱۲ تا ۱۶ میلی متر و ابعاد ۲۱۰ در ۶۰۰ سانتی متر تولید می شود.
ورق پلی کربنات در صنعت ساختمان و دکوراسیون داخلی کاربرد گستردهای دارد و به عنوان جایگزینی مناسب و کاربردی برای شیشه در نظر گرفته میشود.
کاربرد ورق پلی کربنات در صنعت ساختمان و دکوراسیون داخلی میباشد. این ورقها در زیباسازی محیط بسیار موثر بوده. ورق پلی کربنات به عنوان جایگزینی مناسب و کاربردی به جای شیشه در صنعت ساختمان سازی و سایر صنایع به حساب می آید.
عوامل بسیاری از جمله قيمت مواد اوليه، ابعاد، ضخامت صفحه پلی کربنات، میزان شفافيت و رنگ در تعیین قیمت ورق پلی کربنات موثرند. با توجه به اينکه در ايران بخش های خريد متاثر از قوانين و مقررات حاکم بر مولفه های اقتصادی می باشد؛ علاوه بر موارد فوق، ۲ مورد دیگر نیز تاثیر بسیار زیادی بر قیمت پلی کربنات ها دارد که در ادامه به معرفی آن می پردازیم.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص هر یک از دستهبندیها، وارد صفحه مربوطه شوید و یا با کارشناسان فروش در ارتباط باشید.
آشنایی با بهترین تولید get more info کننده پلی کربنات در وب سایت ساختمونی نیوز
همچنین در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، به جی لیان جی، تولیدکننده پلی کربنات مراجعه کنید.
برخی از مواردی که خرید پلی کربنات را به یک انتخاب مطمئن تبدیل میکند، در ادامه گفته شده است:
محصولات اصلی این شرکت شامل انواع مستربچ و کامپاند کربنات کلسیم است.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *